Bestill overnattingspakker med inngang Hunderfossen Eventyrpark hos oss!


Årets store nyhet! Testsenter for Månelyst i Flåklypa! - Med verdensrommet som arena blir det lærerike og lekne utfordringer for hele familien sammen. Opplev Reodors verksted, se de fantastiske kulissene fra filmen, pump opp trykket til prøveutskytning av raketten, ta en titt på månen, prøv det sorte hullet - en garantert svimlende opplevelse.

Rundsnurr - På den lille innsjøen midt i Raftingen kan man kjøre en av parkens 12 rundsnurrbåter. Bli med på en eventyrlig rund-snurr, og ikke blir overrasket om du får en bølgeskvulp i nakken!

Il Tempo Extra Gigante - Berg-og-dalbane i Hunderfossen! Norgeshistoriens mest spinnville bil, tegnet av Kjell Aukrust, kan du i sommer kjøre i Hunderfossen Eventyrpark. Spesialutgave med plass til 14 passasjerer.

I tillegg finnes det mer enn 60 attraksjoner og severdigheter i hele Norges eventyrpark, slik som Eventyrslottet, familerafting, Ivo Caprion's Eventyrgrotte, Engergisenteret, bilbaner, småbarnsområde både innen- og utendørs, Trollfallet og mye mer.

Trollnatt i Hunderfossen Eventyrpark - Når solen går ned, blir det trollfest! Ta med familien og opplev huldrespill, troll-lek, eventyr, teater, attraksjoner og moro. Kvelden avsluttes med et eventyrlig familieshow nede på Kongsgården.

Åpningstider - Trollnatt:Tirsdag-lørdag i perioden 13.7 - 3.8 2019, fra kl. 21.30-23.30 (troll og huldrer blir igjen...)
Egen billett til Trollnatt, kr 299,- (fra 90 cm). Begrenset antall plasser hver kveld, så det lønner seg å være tidlig ute! 

 Klikk her for et tilbud for din familie

Se mer informasjon om Hunderfossen Eventyrpark.

 

 


Il Tempo Extra Gigante2015


Rundsnurrbåter Hunderfossen Eventyrpark

DenLillePrinsen Birkebeineren 2

Hunderfossen-Rafting