Start dagen med en god frokost ved Birkebeineren Hotel & Apartments!

Her serverer vi en næringsrik og god frokost til våre gjester. I hele sommerferien har vi egen frokostbuffet for barn (med gratis is til barna), lekekrok og barneinnsjekk. Vi kan også tilby lunsj og middag til grupper på min. 15 personer på forespørsel.

Vi ønsker så langt vi klarer å tilpasse lunsj- og middagsmenyen etter gjestenes behov og ønsker, så vi serverer alt fra rundstykker til selskapsmat.


Vi samarbeider med to restauranter i sentrum av Lillehammer:

Bryggerikjelleren Restaurant

Bryggerikjelleren Restaurant er byens treffsted, og holder til i en ølkjeller fra 1855.
Her serveres Lillehammers beste biff i unike lokaler. Bryggerikjelleren er kjent for å ha hyggelig atmosfære, god service og nydelig mat! Menyen passer for hele familien, og det er egen barnemeny.

Den lekre baren som ligger midt i lokalet er for øvrig et populært møtepunkt for de som vil ta seg en øl eller Irish coffee i et voksent miljø.

1847 Brenneriet

Lokalene til 1847 Brenneriet er flott utsmykket med et lekent interiør som passer enhver anledning. De serverer italiensk steinovnspizza i både røde og hvite varianter, samt smakfulle pastaretter.


Alle boende gjester på Birkebeineren Hotel & Apartments som spiser middag på Bryggerikjelleren og 1847 Brenneriet, får gratis dessert med kaffe/te på Bryggerikjelleren og 1847 Brenneriet.

Tilbudet gjelder ikke i forbindelse med Lillehammer Indoor Cup, Inga låmi, Birkebeinerrennet, Birkebeinerløpet og Birkebeinerrittet. 


Se mer informasjon om Bryggerikjelleren Restaurant
Se mer informasjon om 1847 Brenneriet