Bestill overnattingspakker med inngang Hunderfossen Eventyrpark hos oss!


Rundsnurr er årets nyhet! På den lille innsjøen midt i Raftingen kan man kjøre en av parkens 12 rundsnurrbåter. Bli med på en eventyrlig rund-snurr, og ikke blir overrasket om du får en bølgeskvulp i nakken!

Il Tempo Extra Gigante - Berg-og-dalbane i Hunderfossen! Norgeshistoriens mest spinnville bil, tegnet av Kjell Aukrust, kan du i sommer kjøre i Hunderfossen Eventyrpark. Spesialutgave med plass til 14 passasjerer.

I tillegg finnes det mer enn 60 attraksjoner og severdigheter i hele Norges eventyrpark, slik som Eventyrslottet, familerafting, Ivo Caprion's Eventyrgrotte, Engergisenteret, bilbaner, småbarnsområde både innen- og utendørs, Trollfallet og mye mer.

Trollnatt i Hunderfossen Eventyrpark - Når solen går ned, blir det trollfest! Ta med familien og opplev huldrespill, troll-lek, eventyr, teater, attraksjoner og moro. Kvelden avsluttes med et eventyrlig familieshow nede på Kongsgården.

Åpningstider - Trollnatt:Tirsdag-lørdag i perioden 13.7 - 4.8 2018, fra kl. 20-22.30 (troll og huldrer blir igjen...)
Egen billett til Trollnatt, kr 299,- (fra 90 cm). Begrenset antall plasser hver kveld, så det lønner seg å være tidlig ute! 

 Klikk her for et tilbud for din familie

Se mer informasjon om Hunderfossen Eventyrpark.

 

 


Il Tempo Extra Gigante2015


Rundsnurrbåter Hunderfossen Eventyrpark

DenLillePrinsen Birkebeineren 2

Hunderfossen-Rafting